top of page

UTLEIE

For privatkunder og små bedrifter har vi flere "gjør-det-selv" løsninger. Disse kan selvfølgelig også leies med alternativer som rigg, og tekniker, eller hentes på vårt lager og leveres igjen etter bruk.

 

Vi skreddersyr pakker og løsninger til ditt behov. Under finner du enkle løsninger til enkle behov. Vi kan også suppelere med lys til både dekor og disko.

KLAR TALE 
 

Vår "Klar tale" pakke innholder to enkle 12´´ aktive høytalere som egner seg perfekt til nettopp tale, eller musikk i små forsamlinger. Musikk til 50-60 personer og klar tale til 100-150. Er hovedformålet musikk anbefaler vi at du kikker på alternativet under. 

 

Innhold: 2x 12´´aktive høytalere på stativ, liten mikser, mikrofon og kabel for mobil/pc.

 

Passer perfekt bak i en liten coupe. 

MUSIKK LOUNGE 

 

 

Er det musikk som er formålet, anbefaler vi denne pakken. Her tilkommer det to 18´´subber i tillegg til "Klar tale" pakken. Her vil du få litt "trøkk i bånn" og det blir party om det er formålet!

 

Innhold: 2x 12´´aktive høytalere på to 18´´subber, liten mikser, mikrofon og kabel for mobil/pc.

 

Passer perfekt i en stasjonsvogn.

PARTY ALL NIGHT
 

Skal du ha skikkelig party/fest/ansamling er det viktig med solid trykk i musikken, i denne pakken får du akkurat hva du trenger for å brenne av en liten russefest eller et solid 40-årslag.

 

Innhold: 2 x doble 15´´passive topper, 2 x doble 18´´passive subber, amprack, liten mikser, kabel til mobil/PC

 

Passer perfekt i kassebil/stor varebil. 

Vi gjør oppmerksom på at dette kun er våre mest populære pakker, vi har både større og mindre alternativer, og skreddersyr gjerne etter hver enkelt kundes behov og ønsker. Ta kontakt for uforpliktende tilbud!

bottom of page